Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από το θεσμό των Greek Education Awards (GEA) οι μαθητές, σπουδαστές και γονείς κρίνουν και βραβεύουν τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς/σχολές που παρουσιάζουν υψηλή δημοφιλία ανά περιοχή στην κατηγορία τους.

Ο θεσμός των Greek Education Awards (GEA), είναι ίσως ο πιο αντικειμενικός και αντιπροσωπευτικός για να επιλεγεί ένας εκπαιδευτικός οργανισμός/σχολή, δεδομένου πως οι ίδιοι οι μαθητές και γονείς μαθητών που σπουδάζουν κρίνουν την ποιότητα των υπηρεσιών μάθησης, τη φιλικότητα του χώρου αλλά και το πακέτο εκπαίδευσης και κατάρτισης που αποκόμισαν.

GEA χρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες από πηγές όπου οι μαθητές, σπουδαστές και γονείς μπορούν να γράψουν ή να δώσουν θετική ψήφο για κάθε οργανισμό που είναι στον χώρο της εκπαίδευσης.

Κατόπιν, έμπειροι τεχνικοί, μελετούν προσεκτικά τυχόν «σφάλματα» που πιθανόν να προκύψουν  και τέλος η ερευνητική ομάδα «κρίνει» τον εκπαιδευτικό οργανισμό/σχολή που θα κερδίσει το βραβείο για τη χρονιά που διανύουμε.

Το διαδίκτυο ως μέσο που χρησιμοποιούν πλέον καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες, είναι μια αλάνθαστη πηγή πληροφοριών  με πολλές και σημαντικές πληροφορίες για κάθε επιχείρηση που θα μας καθοδηγήσει στο σωστό σημείο για να επιλέξουμε τον κορυφαίο εκπαιδευτικό οργανισμό/σχολή στην περιοχή που ενδιαφέρει τον υποψήφιο μαθητή/σπουδαστή.

Τα GEA είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, διότι το τελικό αποτέλεσμα και ο νικητής για κάθε χρονιά έχει καταγραφεί τους προηγούμενους μήνες μέσα από μηχανές αναζήτησης, forums, εξειδικευμένα portal, αλλά και τα social media.

Η ομάδα των Greek Education Awards στέλνει στους νικητές των βραβείων για τη φετινή χρονιά τα θερμά της συγχαρητήρια.

GEA team